Familiedage med GBF

Bestyrelsen i GBF arrangerer familiedage 2 gange om året, helt præcist første søndag i februar og sidste lørdag i august.

En familiedag dækker over at, vi den samme dag har 3 - 5 arrangementer forskellige steder i landet. GBFs medlemmer kan frit vælge hvilket arrangement der deltages i. Bestyrelsen bestræber sig på, men kan ikke altid være tilstede ved alle arrangementerne og vil derfor tage kontakt til nogle af de tilmeldte medlemmer og bede om hjælp til at være tovholder på dagen. At være tovholder på dagen vil sige at man er synlig på et aftalt sted og tidspunkt og sørger for fælles indgang o. lignende. 

Bestyrelsen forsøger at arrangere fælles spisning eller lignende, så der skabes rammer for at vi som forældre har mulighed for at tale med hinanden og ligeledes at børnene kan tale, lege og netværke med hinanden.

Fælles for arrangementerne er at deltagelse kræver medlemskab af GBF og at GBF betaler entré for børnene med gigt. Hvis GBF er vært ved mad, is, kaffe eller lignende, gælder dette for dem der er dækket af medlemskabet.

  • Et familiemedlemskab dækker 2 forældre på samme adresse og egne hjemmeboende børn.
  • Et enkeltmedlemskab dækker over 1 forældre og max 2 egne hjemmeboende børn.
  • Et støttemedlemskab giver ikke mulighed for at få dækket entré eller bespisning, men alle er velkomne til at deltage på dagen.

EKSTRA FAMILIEDAG I 2019:
Tag med GBF på familietur til Trætårnet ved Camp Adventure

I februar modtog GBF en donation fra ”Odd Fellow Søsterlogen Fru Inge” i Ringsted. Bestyrelsen har besluttet at anvende donationen til en familietur til Trætårnet ved Camp Adventure lørdag den 21. september 2019. Vi mødes klokken 11 på Eventpladsen og går i samlet flok gennem skoven og op i Trætårnet.

Derefter går vi tilbage til Eventpladsen hvor vi spiser vores medbragte madpakker. GBF giver en kop kaffe/the/varm kakao. Turen frem og tilbage tager ca. 2 timer.

Ved Eventpladsen er der mulighed for at man selv kan købe lidt mad, vand, sodavand etc. Der er også en sø samt en naturlegeplads. Ved Tårnet ligger også en klatrepark. hvis man vil benytte den, skal man selv booke tid og betale entré hertil.

GBF betaler for entré til trætårnet samt parkering og en kop kaffe/the/varm kakao til alle der er dækket af et medlemskab i GBF. 

Læs mere om Camp Adventure og deres forskellige tilbud her

Håber vi ses ved:
Camp Adventure, Denderupvej 9A, 4682 Rønnede – på Eventpladsen
lørdag den 21. september klokken 11

Tilmelding på GBFs hjemmeside senest 15. september klokken 12. Husk ved tilmelding at
skrive i feltet ”Ønsker at deltage i følgende lokalaktivitet” om I skal bruge p-billet. GBF
betaler kun for tilmeldte billetter og kun for 1 billet pr. medlemskab.

De bedste hilsner fra bestyrelsen