Vildmarkslejr

GBF har gennem et stykke tid arbejdet på at kunne tilbyde en udendørs aktivitets weekend for børn med gigt. Nu er det lykkedes, så for første gang tilbyder GBF nu en vildmarkslejr. 

Vildmarkslejren foregår fra fredag den 13. september sidst på eftermiddagen til søndag den 15. september ved frokost tid. 

Vildmarkslejren er for børn med gigt i alderen 8+, og vildmarkslejren foregår på Kragerup Gods på Vestsjælland. Du kan læse mere om stedet her www.kragerup.dk

Det er vigtigt, at man kan lide at være ude, for vildmarkslejren foregår udendørs i området på Kragerup Gods, og vores base bliver en moderne shelter lejr, hvor vi både skal sove og spise. Weekenden er en aktiv weekend tilpasset børnenes gigtaktivitet. I løbet af weekenden vil børnene få mulighed for: 

  • Udendørs overnatning i shelter i et område, som er vores eget
  • Mulighed for samarbejdsudfordringer og fælles lege
  • Mad over bål, samt aftenhygge ved bål
  • Klatrepark med klatring, svævebaner og leg mellem træerne
  • Udendørs varmt vildmarksbad og saunatønde
  • Mulighed for at benytte toilet- og badefaciliteter 

Der er plads til 20 børn på vildmarkslejren, og der vil deltage 4-5 voksne til at tage sig godt af børnene og sørge for, at alle børn får en fantastisk weekend. Der vil blive indhentet børneattest på de deltagende voksne.

Vildmarkslejren koster 500 kroner pr. barn og for det beløb får man forplejning fra fredag aften til søndag morgen, overnatning i shelters, hvor man låner sovepose og underlag samt ovenstående aktiviteter.

Betaling for lejren skal betales umiddelbart efter at pladsen er tildelt og fakturaen modtaget. 

Kunne dit barn tænke sig at deltage, så tilmeld jer via tilmeldingen her på hjemmesiden.
Tilmelding er efter først til mølle princippet. 

Har du/I spørgsmål så kontakt enten sekretariatet på tlf. 9677 1200 eller på mail gbf@gbf.dk eller til nikolaj@gbf.dk

Tekst om vildmarkslejren