Familiedage med GBF

Bestyrelsen i GBF arrangerer familiedage 2 gange om året, helt præcist første søndag i februar og sidste lørdag i august.

En familiedag dækker over at, vi den samme dag har 3 - 5 arrangementer forskellige steder i landet. GBFs medlemmer kan frit vælge hvilket arrangement der deltages i. Bestyrelsen bestræber sig på, men kan ikke altid være tilstede ved alle arrangementerne og vil derfor tage kontakt til nogle af de tilmeldte medlemmer og bede om hjælp til at være tovholder på dagen. At være tovholder på dagen vil sige at man er synlig på et aftalt sted og tidspunkt og sørger for fælles indgang o. lignende. 

Bestyrelsen arrangerer fælles spisning eller lignende, så der skabes rammer for at vi som forældre har mulighed for at tale med hinanden og ligeledes at børnene kan tale, lege og netværke med hinanden.

Fælles for arrangementerne er at deltagelse kræver medlemskab af GBF og at der betales en lille deltagerbetaling. Hvis GBF er vært ved mad, is, kaffe eller lignende, gælder dette kun for dem der er dækket af medlemskabet.

  • Et familiemedlemskab dækker 2 forældre på samme adresse og egne hjemmeboende børn.
  • Et enkeltmedlemskab dækker over 1 forældre og max 2 egne hjemmeboende børn.
  • Et støttemedlemskab giver ikke mulighed for at få dækket entré eller bespisning, men alle er velkomne til at deltage på dagen.

Nedenfor kan du se, hvor de forskellige aktiviteter foregår i landet. Ved at klikke på invitationerne under hver region, kan du læse mere om hvert enkelt arrangement.

Region Hovedstaden

Region Midtjylland

Region Syddanmark

Region Sjælland

Når du / I tilmelder jer familiedagen, skal I samtidig overføre deltagerbetalingen på 50,- kr. pr. person til mobilepay nummer 35144

HUSK at skrive medlemsnummeret i tekstfeltet, så vi kan koble din tilmelding og betaling sammen.

Tilmelding er først gældende, når der er betalt.

Aflyser GBF arrangementet betales deltagerbetalingen tilbage. 

Deltagerbetalingen refunderes ikke ved afbud.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System