AFLYST - Tema-eftermiddag om smerter hos børn og unge med gigt.

Kom og vær med lørdag d. 7. november 2020 i Søften Kultur- og Idrætscenter lige udenfor Aarhus, hvor GBF og Gigtforeningen indbyder til tema-eftermiddag / mini-borgermøde med 4 oplæg omkring børn og smerter.

Arrangementet afholdes så det overholder de gældende retningslinjer fra myndighederne i forhold til COVID-19 og henvender sig til forældre og pårørende til børn og unge med gigt. 

Vi starter arrangementet kl. 12 med spisning og herefter velkomst og foredrag fra kl. 13.30. Der er en egenbetaling på 50,- kr. der dækker forplejning frokost og eftermiddag. Ønskes drikkevarer udover vand og kaffe, kan dette tilkøbes.

For at overholde retningslinjerne skal man ved ankomst sætte sig og blive siddende på samme plads hele eftermiddagen. Maden vil blive serveret på samme plads. Når man sidder ned behøver man ikke bære mundbind, men så snart man rejser sig, skal disse bæres.

For at undgå kø-dannelse ved toiletterne, bliver der ikke pauser i programmet. Man må rejse sig efter behov hele eftermiddagen og stille gå til og fra lokalet.

Vi glæder os til at se jer og håber I vil støtte op om arrangementet.

I kan tilmelde jer her