Forlænget frist på bestilling af T-shirts

Hvis du har samlet en hel klasse, et gymnastikhold eller en meget stor familie til #ViCyklerForBørnMedGigt  er det mange at skulle invitere som ryttere på hjemmesiden 
 
I har derfor mulighed for at benytte flg metode:

  • Opret hele klassen som 1 rytter fx med rytternavn: 6.Z. Du skal huske at anvende en mailadresse som hele klassen / holdet må benytte som brugernavn.
  • Lav et password som også kan deles med hele klassen / holdet.
  • Indhent størrelse på hele klassen / holdet og send en samlet oversigt over antal T-shirts og størrelser til stina@gbf.dk.
  • Af mailen skal det fremgå, hvor mange T-shirts I bestiller opdelt på størrelser samt navn, adresse, postnr.,by, emailadresse og tlf. nummer på den der skal modtage pakken. Uden de informationer kan vi ikke sende til jer, og det er en stor hjælp at huske det i første mail, da vi står med et stort logistik arbejde foran os.
  • T-shirts vil blive sendt samlet til den der bestiller dem, så I står selv for at dele dem ud til klassen / holdet.

 
På denne måde kan alle i klassen logge ind og registrere antal kørte kilometer, dele billeder etc. på hjemmesiden

Hvis antal og størrelser på T-shirts er sendt på mail senest den 12. september forventer vi, at I har dem inden den 1. oktober.

Hvis I ikke når det, kan I stadig sende antal og størrelser på T-shirts
til og med den 19. september.
Så forventer vi at I har dem omkring den 5. -6. oktober.

Den forlængede frist på bestilling af T-shirts gælder også hvis de er bestilt via hjemmesiden, men også her vil de først være fremme omkring den 5.-6. oktober.

Efter den 19. september kan der ikke bestilles T-shirts, men man kan stadig registrere sig som rytter og deltage i kampagneperioden.

I skal være opmærksomme på, at hvis I opretter mere end 1 hold, skal I huske at slette cookies eller benytte en anden computer, Ipad, etc. til oprettelsen

De bedste cykelhilsner
GBF

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System