#ViCyklerForBørnMedGigt

Efter at have løbet, spillet og danset skal vi nu cykle for børn med gigt. Det gør vi i perioden 1. oktober til og med 12. oktober, som er den Internationale Gigtdag, og vi er nu klar til at registrere tilmeldinger samt bestillinger på T-shirts.

Vi opfordrer børn med gigt og deres familier til at lave teams, der cykler for barnet med gigt. Et team kan fx bestå af barnet og familiemedlemmer, barnet og et par gode venner, barnet og hele klassen, hele cykelholdet eller andet, og teamet kan selvfølgelig også bestå af en blanding af alt det ovenstående.

Vores primære mål er, som de andre år, at børn med gigt bevæger sig og får en succesoplevelse samtidig med, at de deltager i både små lokale fællesskaber såvel som det landsdækkende fællesskab.

Teamet skal i perioden 1. – 12. oktober cykle så mange kilometer som muligt og løbende registrere antal cyklede kilometer. Derudover vil vi gerne skabe synlighed omkring børn med gigt. Det vil vi ved at indsamle historier og beretninger om, hvordan cykling og evt. brug af elcykel har gjort en forskel for børn med gigt. Vi vil være synlige på de sociale medier og forhåbentlig også få pressen til at blive nysgerrige på vores kampagne. Vær opmærksom på, at billeder og historier som udgangspunkt vil være offentligt tilgængelige. Der vil derfor igen i år være trøjer til de deltagere, der måtte ønske det, både til børn og voksne, hvis man er tilmeldt inden 12. september 2021.

Du finder linket her til vores kampagneside.

  • På siden kan du oprette dit eget cykelhold. Når holdet er oprettet, kan man invitere andre til at oprette sig som ryttere på holdet ved at vælge knappen >>Inviter ryttere<<. Disse ryttere vil få deres eget login.
  • Er man oprettet som rytter og har fx børn i husstanden som kører med, kan de tilføjes på rytterens login ved at vælge knappen >>Tilføj rytter<<.
  • For at oprette holdet kan man bruge det samme login som når du logger ind på gbf.dk. Har man ikke et login til gbf.dk vælger man >>Opret konto<<. Derefter vil man kunne logge ind og oprette et hold.
  • Har man mere end ét barn med gigt og vil oprette hold for begge / alle børn, skal man være opmærksom på at der skal bruges forskellige e-mails som brugernavn ved oprettelse.
  • Hvis man fx har to børn med gigt, anvendes brugernavn og login til gbf.dk til det ene barn. For at oprette et hold til det andet barn vælges >>Opret konto<< og der bruges en anden e-mail til brugernavnet. Når kontoen er oprettet, kan man oprette hold nr. 2.

Lige nu er det kun tilmeldingsdelen der er aktiv. Når vi rammer 1. oktober, vil man på siden kunne registrere antal kørte kilometer samt uploade historier og billeder.

De T-shirts I kan bestille til kampagnen, er gratis. Til gengæld håber vi at I vil hjælpe GBF med at indsamle donationer. GBF er fradragsberettigede, hvilket vil sige at alle donationer kan trækkes fra i skat. Alle donationer, store som små, går til fælles aktiviteter til gavn for børn og unge med gigt. Kender du firmaer der gerne vil bidrage til et godt formål – så lad dem få kendskab til Gigtramte Børns Forældreforening.

For at forblive fradragsberettigede skal vi hvert år modtage min. 100 donationer á min. 200 kr.

Vil du/I gerne have en T-shirt?

Så skal vi have din / jeres tilmelding og bestilling senest den 12. september.

Efter denne dato kan man stadig registrere hold og ryttere, men vi kan efter den dato ikke længere tilbyde T-shirts.

Hvis I har spørgsmål omkring kampagnen, tilmelding etc. så send en e-mail til rene@gbf.dk.

Vi glæder os til at cykle sammen med jer 1. – 12. oktober 2021.

Lad os sammen gøre opmærksom på at #ViCyklerForBørnMedGigt #GigtramteBørnsForældreforening #GBF #FordiBørnOgUngeOgsåKanFåGigt

Med venlig hilsen

GBF

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System