Outdoor Camp

Så er det tid at tilmelde sig GBF’s Outdoor Camp. Med erfaringerne fra sidste års camps ser vi frem til endnu en spændende, intens og udviklende weekend med godt humør, venskaber og udendørs oplevelser.

Outdoor Camp 2021 foregår fra fredag den 24. september sidst på eftermiddagen til søndag den 26. september ved frokost tid.

GBFs Outdoor Camp er for børn med gigt i alderen 8+, og det hele foregår på Kragerup Gods på Vestsjælland. Du kan læse mere om stedet her www.kragerup.dk

Vær opmærksom på, at børn under 10 år ikke har adgang til så mange klatrebaner.

Det er vigtigt, at man kan lide at være ude, for vildmarkslejren foregår udendørs i området på Kragerup Gods, og vores base bliver en moderne shelter lejr, hvor vi både skal sove og spise. Weekenden er en aktiv weekend tilpasset børnenes gigtaktivitet. I løbet af weekenden vil børnene få mulighed for: 

  • Udendørs overnatning i shelter i et område, som er vores eget
  • Mulighed for samarbejdsudfordringer og fælles lege
  • Mad over bål, samt aftenhygge ved bål
  • Klatrepark med klatring, svævebaner og leg mellem træerne
  • Udendørs varmt vildmarksbad og saunatønde
  • Mulighed for at benytte toilet- og badefaciliteter 

Der er plads til 20 børn på vildmarkslejren, og der vil deltage 4-5 voksne til at tage sig godt af børnene og sørge for, at alle børn får en fantastisk weekend. Der vil blive indhentet børneattest på de deltagende voksne.

Vildmarkslejren koster 500 kroner pr. barn og for det beløb får man forplejning fra fredag aften til søndag morgen, overnatning i shelters, hvor man låner sovepose og underlag samt ovenstående aktiviteter.

Kunne dit barn/unge tænke sig at deltage, så tilmeld jer via tilmeldingen her på hjemmesiden.
Tilmelding er efter først til mølle princippet, dog vil børn, der ikke tidligere har deltaget på GBFs lejre og er indenfor aldersgruppen, blive prioriteret før børn/unge der har deltaget på Outdoor Camp tidligere år.

Efter den 20. juni får de tilmeldte besked om pladserne - det vil sige at tilmeldte efter 20. juni kun kan komme med, hvis der er flere ledige pladser. Betaling for lejren skal betales umiddelbart efter at pladsen er tildelt og fakturaen modtaget. 

Man skal selv arrangere kørsel til og fra Kragerup Gods. Der bliver sendt en deltagerliste ud inden weekenden, så man har mulighed for at arrangere samkørsel med andre deltagere.

Har du/I spørgsmål så kontakt enten sekretariatet på tlf. 9677 1200 eller på mail gbf@gbf.dk eller til nikolaj@gbf.dk

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System