Outdoor Camp

OBS Nu med ny dato i efteråret

Så er det tid til 2. udgave af GBF’s vildmarkslejr, som nu har fået navnet Outdoor Camp. Med erfaringerne fra sidste års camp ser vi frem til endnu en spændende, intens og udviklende weekend med godt humør, venskaber og udendørs oplevelser.

Outdoor Camp 2020 foregår fra fredag den 11. september sidst på eftermiddagen til søndag den 13. september ved frokost tid.

GBFs Outdoor Camp er for børn med gigt i alderen 8+, og det hele foregår på Kragerup Gods på Vestsjælland. Du kan læse mere om stedet her www.kragerup.dk

Vær opmærksom på, at børn under 10 år ikke har adgang til så mange klatrebaner.

Det er vigtigt, at man kan lide at være ude, for vildmarkslejren foregår udendørs i området på Kragerup Gods, og vores base bliver en moderne shelter lejr, hvor vi både skal sove og spise. Weekenden er en aktiv weekend tilpasset børnenes gigtaktivitet. I løbet af weekenden vil børnene få mulighed for: 

  • Udendørs overnatning i shelter i et område, som er vores eget
  • Mulighed for samarbejdsudfordringer og fælles lege
  • Mad over bål, samt aftenhygge ved bål
  • Klatrepark med klatring, svævebaner og leg mellem træerne
  • Udendørs varmt vildmarksbad og saunatønde
  • Mulighed for at benytte toilet- og badefaciliteter 

Der er plads til 20 børn på vildmarkslejren, og der vil deltage 4-5 voksne til at tage sig godt af børnene og sørge for, at alle børn får en fantastisk weekend. Der vil blive indhentet børneattest på de deltagende voksne.

Vildmarkslejren koster 500 kroner pr. barn og for det beløb får man forplejning fra fredag aften til søndag morgen, overnatning i shelters, hvor man låner sovepose og underlag samt ovenstående aktiviteter.

Betaling for lejren skal betales umiddelbart efter at pladsen er tildelt og fakturaen modtaget. 

Kunne dit barn tænke sig at deltage, så tilmeld jer via tilmeldingen her på hjemmesiden.
Tilmelding er efter først til mølle princippet. 

Man skal selv arrangere kørsel til og fra Kragerup Gods. Der bliver sendt en deltagerliste ud inden weekenden, så man har mulighed for at arrangere samkørsel med andre deltagere.

Har du/I spørgsmål så kontakt enten sekretariatet på tlf. 9677 1200 eller på mail gbf@gbf.dk eller til nikolaj@gbf.dk

Du kan hente en PDF fil med indbydelsen  - Obs at datoen ikke er rettet herpå. Datoen er 11.-13. september 2020.