Outdoor Camp

Tekst om Outdoor Camp

Vi ser altid frem til endnu en spændende, intens og udviklende weekend med godt humør, venskaber og udendørs oplevelser.

Outdoor Camp 2024 afholdes i weekenden 14.-16. juni. Så sæt kryds allerede nu i din kalender.

GBFs Outdoor Camp er for børn med gigt i alderen 8+, og det hele foregår på Kragerup Gods på Vestsjælland. Du kan læse mere om stedet her www.kragerup.dk

Vær opmærksom på, at børn under 10 år ikke har adgang til så mange klatrebaner.

Det er vigtigt, at man kan lide at være ude, for vildmarkslejren foregår udendørs i området på Kragerup Gods, og vores base bliver en moderne shelter lejr, hvor vi både skal sove og spise. Weekenden er en aktiv weekend tilpasset børnenes gigtaktivitet. I løbet af weekenden vil børnene få mulighed for: 

  • Udendørs overnatning i shelter i et område, som er vores eget
  • Mulighed for samarbejdsudfordringer og fælles lege
  • Mad over bål, samt aftenhygge ved bål
  • Klatrepark med klatring, svævebaner og leg mellem træerne
  • Udendørs varmt vildmarksbad og saunatønde
  • Mulighed for at benytte toilet- og badefaciliteter 

Der er plads til 20 børn på Outdoor Camp, og der vil deltage 6 voksne til at tage sig godt af børnene og sørge for, at alle børn får en fantastisk weekend. Der vil blive indhentet børneattest på de deltagende voksne.

Outdoor Camp koster 200 kroner pr. barn og for det beløb får man forplejning fra fredag aften til søndag morgen, overnatning i shelters, hvor man låner sovepose og underlag samt ovenstående aktiviteter.

Kunne dit barn/unge tænke sig at deltage, så tilmeld jer lige herunder. Husk at udfylde alle felterne korrekt. Tilmelding er efter først til mølle princippet. 

Man skal selv arrangere kørsel til og fra Kragerup Gods. Der bliver sendt en deltagerliste ud inden weekenden, så man har mulighed for at arrangere samkørsel med andre deltagere.

Har du/I spørgsmål så kontakt enten bestyrelsen på tlf. 9677 1200 eller på mail johannes@gbf.dk 

Tilmelding til: Outdoor Camp

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System