Meld dig ind i Gigtramte Børns Forældreforening

Top tekst

Du kan vælge mellem følgende medlemskaber:

  • Et enkelt medlemskab
    dækker over 1 forældre, max 2 egne hjemmeboende børn og koster 200,- kr. årligt.
  • Et familie medlemskab
    dækker over 2 voksne bosiddende på samme adresse, egne hjemmeboende børn og koster 400,- kr. årligt.

For begge medlemskaber gælder at der ved indmeldelse pålægges porto. Dette dækker udgiften til porto på det velkomstbrev der sendes ud med eksemplarer af alle de pjecer GBF har udarbejdet.

Har man et af ovenstående medlemskaber kan man tilmelde sig introduktionskurser, det Årlige Familiekursus samt familiedage. Børn med gigt kan deltage i forskellige weekendlejre. Nogle aktiviteter har en egenbetaling som vil fremgå under den enkelte aktivitet. Man modtager vores medlemsblad, som udkommer op til 4 gange årligt. Derudover kan man være en del af foreningens aktive og velfungerende medlemsforum på Facebook.

Som medlem kan man også logge sig ind på hjemmesiden og hente alle GBFs pjecer som PDF filer. Derudover findes alle varerne i webshoppen til reducerede medlemspriser.

Ønsker man ikke at få medlemsbladet tilsendt, kan dette meddeles til sekretariatet på mail. Som medlem kan man hente medlemsbladet som PDF fil på medlemssiderne.

Støtte medlemsskab
For støttemedlemmer udgør kontingentet 200,- kr. årligt. 
Støttemedlemmer får ikke tilsendt materiale ved oprettelse af støttemedlemskab.

Indtast nedestående oplysninger. Felter med * skal udfyldes.
(Forældre kan evt. indtaste begge navne)
Din email er dit brugernavn og adgangskoden sendes til dig når du har betalt medlemsskab.
Efterfølgende kan du anvende brugernavn og password hvis du har brug for at ændre i din profil, eksempelvis når du får ny email/skifter adresse samt til at logge ind på de sider på hjemmesiden der kun er tilgængelige for medlemmer.

DIN INDMELDELSE ER IKKE GÆLDENDE FØR DU HAR GENNEMFØRT BETALINGEN. UNDER FRAGT VÆLGES "AFHENTNING I BUTIK" - VELKOMSTBREVET SENDES MED POSTEN.

- Ja tak!
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System