ARV

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et valgfrit beløb til vores sag. Når du tænker os ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde.

Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk, hvor du løbende vil blive vejledt med hjælpende forklaringer. På baggrund af dine svar, udarbejder Legal Desk automatisk et legat med det beløb, du ønsker at give til os, når du en dag går bort.

Hvis du allerede har lavet et testamente, bliver legatet oprettet som tillæg (kodicil), og hvis ikke, fungerer legatet blot som selvstændigt testamente.

Du kan finde formularen for Gigtramte Børns Forældreforening her

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller to vitterlighedsvidner, som du selv vælger. Dette bestemmer du helt selv i formularen.

Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video omkring 30 %-løsningen

DONATION

Skulle du have lyst til at donere midler til GBF, kan du gøre det på MobilePay nr. 40374, donere et fastsat beløb via webshoppen her, oprette et abonnement eller overføre beløbet til vores donationskonto på reg.nr. 0828 kontonummer 0003673553.

Donationer bliver udelukkende brugt til arrangementer for og med børn og vi forsøger at ramme så bredt som muligt med forskellige arrangementer.

Når du støtter GBF med et fast beløb hver måned er du med til at gøre en kæmpe forskel.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System