ARV

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et valgfrit beløb til vores sag. Når du tænker os ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde.

Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk, hvor du løbende vil blive vejledt med hjælpende forklaringer. På baggrund af dine svar, udarbejder Legal Desk automatisk et legat med det beløb, du ønsker at give til os, når du en dag går bort.

Hvis du allerede har lavet et testamente, bliver legatet oprettet som tillæg (kodicil), og hvis ikke, fungerer legatet blot som selvstændigt testamente.

Du kan finde formularen for Gigtramte Børns Forældreforening her

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller to vitterlighedsvidner, som du selv vælger. Dette bestemmer du helt selv i formularen.

Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video omkring 30 %-løsningen

DONATIONER

Skulle du have lyst til at begunstige GBF med en donation kan denne overføres til 

reg.nr. 0828 kontonummer 0003673553. 

Donerer du som privatperson kan du skrive dit tlf. nummer i tekslinjen, så ringer vi til dig og får dit CPR nummer i januar og indberetter din donation til skat, såfremt den er pålydende på mere end 200 kr.

Donerer du fra et firma kan du skrive CVR nummeret i tekstlinjen og vi vil da indberette via dette til skat i januar måned.

Ønsker du et bevis og bilag på din donation, så send en mail til kasserer@gbf.dk 

Alle donationer anvendes til aktiviteter, kurser etc. til gavn for børn med gigt og deres familier.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System