Lukket medlemsforum på Facebook

Denne gruppe er primært beregnet til GBFs medlemmer - forældre til børn med gigt og nært pårørende til børn med gigt.

Bestyrelsen for GBF står ikke inde for at oplysningerne/opslagene i denne gruppe er korrekte. Alle bedes forholde sig til det fastlåste opslag øverste i gruppen.

Forældre til børn med gigt, der ikke er medlemmer af GBF og pårørende til børn med gigt er også velkomne, og bestyrelsen håber selvfølgelig at du/I herigennem skulle få lyst til at melde dig/jer ind i foreningen som medlemmer eller støttemedlemmer. Hvis du/I ikke ønsker at melde dig/jer ind i foreningen efter nogle måneder, forventer vi, at du/I også melder ud af det lukkede medlemsforum igen.

Melder du dig/I jer ud af foreningen, anser bestyrelsen det for naturligt at du/I også melder dig/jer ud af medlemsforummet.

Når du anmoder om medlemsskab af denne gruppe vil administrator skrive en besked til dig, hvori du bliver spurgt om du har et barn med gigt eller er nært pårørende til et barn med gigt. Før du svarer på denne henvendelse vil din anmodning ikke blive godkendt. Det er derfor vigtigt at du kigger efter beskeder i din mappe under "andet". 

Find det lukkede Medlemsforum for Gigtramte Børns Forældreforening her

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System