Ridelejr

Hvert år den 3. weekend i september måned arrangerer GBF en ridelejr
- i 2022 er det 16. - 18. september.

Ridelejren er for børn med gigt i alderen 10+ år. Programmet veksler mellem naturoplevelser på hesteryg, mindre gåture rundt i terrænet samt hygge og samvær med andre jævnaldrende børn med gigt.

Vi skal bo i hytter på Midtjysk Ridecenter, se nærmere på midtjyskridecenter.dk

På Midtjysk Ridecenter er faciliteterne helt i top. Stor ridehal til undervisning, stalde, hyggelig rytterstue og så er der plantage og skov lige i baghaven.

Hestene vi rider på bliver matchet til hvert barn. Hanne fra Midtjysk Ridecenter har stor erfaring med at afholde ridelejre og har til daglig rideskole inkl. handicapridning og ridefysioterapi. Der vil blive lavet små konkurrencer og børnene får lov at strigle og pleje hestene.

Weekenden er med fuld forplejning og der er egenbetaling på 500,- pr. barn. Denne skal betales umiddelbart efter pladsen er tildelt og fakturaen modtaget.
Har barnet/den unge så svær funktions nedsættelse at en hjælper skal deltage, er der en egenbetaling for hjælperen på 2.000 kr. Sidstnævnte kan søges refunderet gennem kommunen.

Kunne dit barn/unge tænke sig at deltage, så tilmeld jer via tilmeldingen her på hjemmesiden.
Tilmelding er efter først til mølle princippet, dog vil børn, der ikke tidligere har deltaget på GBFs lejre og er indenfor aldersgruppen, blive prioriteret før børn/unge der har deltaget på ridelejren tidligere år.

Tilmelding til ridelejren åbnes ultimo april måned - Dette vil blive annonceret på vores FB-forum og via nyhedsbrev.
Efter den 20. juni får de tilmeldte besked om pladserne - det vil sige at tilmeldte efter 20. juni kun kan komme med, hvis der er flere ledige pladser.
Opdatering 4/7-22 -> Ridelejren 2022 er nu fuldt booket. Hvis du tilmelder dig nu, kommer du på venteliste og får en plads ved evt. afbud.

Har du/I spørgsmål så kontakt sekretariatet på 9677 1200 eller sende en mail på gbf@gbf.dk

Tekst om ridelejr
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System