Rådgivningsforløb

Forældre til børn med gigt har mange udfordringer at forholde sig til i hverdagen. Det kan være alt fra smerter hos barnet, barnets angst for sygehuset og kontroller, tackling af børnenes reaktioner, håndtering af og plads til egne reaktioner, kampe med kommunen, uforudsigeligheden i sygdommen, akut forværring, ændrede roller og samspil i familien. Gigt påvirker i høj grad forældrenes overskud og trivsel. Giver ekstra arbejdsopgaver. Ekstra bekymringer og tankemylder som det kan være svært at holde fri fra, ligesom der også er mange følelsesmæssige reaktioner på spil.

Medlemmer af Gigtramte Børns Forældreforening har mulighed for at få et individuelt støtte- og rådgivningsforløb på op til 3 timer pr. familie. Tilbuddet er gratis og registreres ingen steder. 

Rådgivningen vil blive foretaget af Charlotte Jensen, cand. psych. aut. Charlotte har undervist for GBF siden 2005 og hendes primære arbejdsområde er familier med kronisk sygdom. Afhængigt af forældrenes ønske, kan rådgivningsforløbet foregå telefonisk, online eller i psykologens kliniklokale i Aarhus.

Ønsker I benytte jer af dette tilbud, skal I udfylde formularen herunder. Jeres kontaktoplysninger bliver videregivet til Charlotte, så hun kan tage kontakt og lave aftaler med jer om forløbet.

Tilmelding til Rådgivningsforløb
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System